Competitie

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor jouw vereniging. Gedurende een bepaalde periode in het jaar speel jij met jouw team tegen teams van andere verenigingen in de omgeving. Competitie spelen is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het gaat om het teamgevoel en de saamhorigheid.

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van jouw spel- en tennisvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen op en naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

KNLTB Competitie spelen bij T.V. Mijdrecht

De senioren kunnen meedoen aan de voorjaars- en najaarscompetitie. De competitieleider laat weten  op welke dagen je mee kunt doen aan de competitie, wannneer de inschrijving opent en sluit. Iedereen schrijft zich individueel in, maar kan aangeven met wie hij/zij in een team wilt spelen. Wanneer de speeldata bekend zijn, zullen we jullie dat via deze pagina laten weten. Wanneer een team mensen tekort komt, mag iemand van een andere tennisvereniging meedoen. Deze persoon moet dan wel competitielid worden bij TVM. Voor vragen graag een mail sturen naar de competitieleider Jan Aufenacker en voor aanmelden een mail naar de ledenadministratie 

Kan iedereen meedoen aan een KNLTB-competitie?

Om mee te mogen doen aan de competitie moet je lid zijn van de KNLTB. Dat word je automatisch als je lid wordt van een vereniging. 

Aanvoerders

Ben je op zoek naar één van onze aanvoerders? Via de website van de KNLTB kan je deze gemakkelijk vinden bij het teamoverzicht. Je kunt ook rechts klikken op de website bij Competities.