Over TVM

Tennisvereniging Mijdrecht (TVM) is een kleine, gezellige vereniging zonder de sportieve prestaties uit het oog te verliezen. Een vereniging waar u het gehele jaar terecht kunt, waar verschillende competitievormen worden geboden maar waar ook vaak gezelligheidswedstrijden worden georganiseerd. TVM heeft ongeveer 300 leden. Met 10 beschikbare banen is het bij TVM vrijwel altijd mogelijk om op de door jou gewenste tijd te tennissen.
 

Situering van ons tennispark

Tennisvereniging is gesitueerd aan de Doctor J. van der Haarlaan en heeft op deze locatie 10 verlichte banen, 6 gravel- en 4 smashcourt banen. Hierdoor biedt TVM de mogelijkheid om het gehele jaar, 7 dagen per week (ook ’s avonds dus) te tennissen. Tevens is er voor de jeugd een minibaan en is er voor alle leden een oefenkooi. Op het terrein staat een gezellig clubhuis dat midden en enigszins verhoogd tussen de banen is gesitueerd. Een leuke plek waar u na en tussen het tennissen met elkaar kunt zitten, wat kunt drinken en/of eten.

Verenigingscultuur

TVM kenmerkt zich als een recreatieve vereniging met veel enthousiaste vrijwilligers en waar ook aan competitietennis belang wordt gehecht. Er zijn dus binnen de vereniging veel mogelijkheden tot beoefening van de tennissport met een recreatief of prestatief karakter. Hoogtepunten daarbij zijn ons jaarlijks terugkerende open toernooi (eind juni) en 1-dags evenementen voor senioren.  Bij al onze activiteiten staat sportiviteit en een prettige sfeer altijd voorop. Leden worden zowel via de website, Facebook, als een periodieke nieuwsbrief geïnformeerd over diverse wetenswaardigheden binnen de vereniging.

Organisatie van de vereniging

De organisatie van onze vereniging is opgebouwd uit een bestuur met daaronder een groot aantal commissies met elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden. Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie. Door frequente interactie tussen de diverse commissies wordt gewaarborgd dat de diverse activiteiten binnen de club zo soepel mogelijk verlopen. TVM bruist van enthousiasme en activiteit en zoekt steeds naar mogelijkheden het haar leden nog meer naar de zin te maken.

Tennisles

Bij ons op de vereniging is het mogelijk om tennislessen te volgen. Deze lessen kunnen in groepsverband worden gevolgd maar ook individueel. Gaat u voor het eerst tennissen of wilt u uw vaardigheden verbeteren, het is allemaal mogelijk bij TVM. Samen met de trainer bekijkt u uw mogelijkheden op basis waarvan u lessen kunt volgen.

TVM als ontmoetingsplaats

Wanneer u niemand kent van uw niveau binnen onze vereniging is dat geen probleem. Toss-ochtenden en avonden bieden u bij uitstek de gelegenheid om mensen in een gezellige omgeving te leren kennen. U bent beginner? U bent echt niet de enige die deze sport pas later ontdekt, dus schroom hoeft u niet te hebben. We streven er naar dat een ieder zich snel zal thuis voelen bij TVM.

Lidmaatschap

U kunt bij ons op elk gewenst moment in het jaar lid worden. Het zomerseizoen vangt aan in april. Wij hebben momenteel geen wachtlijst. In de winter kunt u gewoon doorspelen. U kunt zich hier aanmelden. 

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen of opmerkingen, stuurt u dan een mail naar [email protected].