Algemene informatie

Toegang tot het park

Het park is alleen toegankelijk via het magneethek bij de hoofdingang. Alle leden van TVM moeten een toegangspasje hebben (gekregen) en kunnen het hek daarmee bedienen (om naar binnen te gaan én om het park te verlaten). 

Het kan zijn dat sommige pasjes niet meer werken. In dat geval moet je contact opnemen met Ingrid Koek voor een nieuwe pas via e-mail [email protected]

Let erop dat wanneer de laatste het park verlaat het toegangshek dicht wordt getrokken.

Het clubhuis

Het clubhuis is meestal elke dag geopend. Dan zijn de toiletten toegankelijk. Wanneer het weer slechter wordt, komt er een periode dat het clubhuis helemaal dicht is. Dan kan gebruik gemaakt worden van de toiletten in de tennishal. De douches en kleedruimtes blijven in de winter gesloten (m.u.v. competities en evenementen).

De bar is in de winter weinig geopend. Wanneer er een aantal mensen aanwezig zijn, wordt de bar geopend en is er zelfbediening. Er is hiervoor geen vast schema. Afrekenen is altijd d.m.v. pinnen.

Op dit moment gelden er nog coronamaatregelen. Dat houdt in dat een geldig corona toegangsbewijs nodig is om plaats te  nemen in het bargedeelte.