Tarieven losse baanhuur

Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de drie padelbanen van Padel Mijdrecht. De coördinatie en betaling van losse baanhuur vinden vooraf plaats via Padelboeker. Dit is een online platform van de KNLTB waarmee je gemakkelijk een baan kunt huren bij jou in de buurt.

Door de weeks is het alleen mogelijk om per heel uur te reserveren. In het weekend kan er ook voor 1,5 uur gereserveerd worden. De genoemde prijzen zijn per uur.

Tarieven

  • Het huren van de padelbaan à € 24,- per uur
  • Het huren van de rackets à € 2,50 per racket/per keer
  • Het kopen van nieuwe padelballen à € 5,- per blik (3 ballen)

Huur padelrackets

Rackets huren en ballen kopen kan alleen als één van de CTO trainers aanwezig is. Dit zie in het systeem van Padelboeker. Eén van de huurders moet een legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij de trainers achterlaten bij huur rackets. Met deze persoon kan bij eventuele problemen/vragen contact opgenomen worden. Bij inlevering van de rackets wordt de legitimatie weer teruggegeven.

De CTO trainer controleert voor- en achteraf de rackets. Bij eventuele (nieuwe) schade worden de gegevens van de speler genoteerd en worden deze doorgegeven aan het bestuurslid padel van Padel Mijdrecht en zal het administratieve gedeelte en een schadevergoeding verder afhandelen. Boete bij breuk of onherstelbare schade: € 40,- 

Reserveren?

Reserveren kan door te gaan naar: https://padelboeker.nl/

Andere wensen? Meer weten?

Vanzelfsprekend is maatwerk mogelijk. Te denken valt dan aan het huren van meer dan 2 padelbanen in combinatie met het gebruik maken van de bar. Stuur voor vragen en/of opmerkingen een mailtje naar:  xxx

Annuleren?

Het annuleren van een reservering dient 24 uur voor aanvang te gebeuren, ga hiervoor naar https://padelboeker.nl/club/