Ruijgrok Makelaars Padel Clubkampioenschappen

04 augustus 2022


Wij kijken er naar uit om De Ruijgrok Makelaars Padel Clubkampioenschappen 2022 Jeugd en Senioren te organiseren. Bij dit toernooi gaat het vooral om de gezelligheid, ook al is het elk jaar weer bijzonder om clubkampioen te kunnen worden in je eigen categorie. Wij hebben de primeur om dit jaar voor Padel Mijdrecht de eerste editie van onze clubkampioenschappen te houden. Wij hopen daarom ook dat jullie allemaal mee zullen doen met deze eerste editie.

Het toernooi wordt gespeeld in de periode van donderdag 25 augustus t/m 28 augustus (uitloop naar zondag 4 september) - derde set super tie break - finale dag 28 augustus (met uitloop naar de week erop, waar het tennistoernooi doorloopt).

De inschrijving is geopend. Schrijf je snel in via deze link!

Uiterste inschrijfdatum is 11 augustus 2022. Je kan je voor 2 padel onderdelen inschrijven, maar ook in combinatie met tennisonderdelen. LET OP: Padel zal voornamelijk in het voorweekend van het tennistoernooi vallen, dus houdt rekening met je verhinderingen.

Het is geen officieel KNLTB-toernooi. Dit betekent dat de uitslagen niet meetellen in de ranking. De reden hiervoor is om het toernooi laagdrempelig te houden. Voor nieuwe leden, of leden die nog nooit of weinig wedstrijden hebben gespeeld is dit een perfecte mogelijkheid om ervaring op te doen met het spelen van wedstrijden. Dus doe gezellig mee allemaal!

Namens de padelcommissie wensen wij jullie allemaal een fijne zomerperiode!

Sportieve groet,
Richard en Sandra

Nieuwscategorieën