(laatste) TVM Senior+dag

09 juli 2024


Na vele regenachtige dagen, was woensdag 19 juni ineens een hele droge en af en toe zonnige dag. Met 76 inschrijvingen was het dag-toernooi helemaal volgeboekt! De dag had een extra feestelijke sfeer, doordat er goed gehoor was gegeven aan de dresscode Oranje/rood-wit-blauw in het kader van het EK voetbal. De oranje tompoezen bij de koffie smaakten dan ook héél goed. Er werden twee keer 3 rondes van 3 kwartier getennist, met veel plezier op de banen.

 

Tijdens de lunchpauze stond er een fantastisch buffet klaar en ook nu werd er flink gesmuld van o.a. de pindasoep, kippensoep, diverse broodjes, drankjes en fruit. Na de laatste partijen streek iedereen neer op het terras met drankjes en hapjes. Toen was het tijd voor de TVM-tennis-en-voetbal-quiz. Er werd met enthousiasme meegespeeld door de teams, genaamd “de Vliegen”, “Knarren”, “de leeuwinnen” en nog meer…Het team dat als eerste eindigde werd getooid met oranje hoedjes en er volgde een toast met champagne. Vervolgens waren er prijzen voor de leukste outfits, voor de dames-, gemengd- en herendubbels. En de rest van de prijzen werd verloot tussen de overige, aanwezigen.

 


Over de hele dag was er de mogelijkheid om de, vermoeide, spieren te laten masseren door Petra Taal. De opbrengst hiervan doneert zij aan de Stichting Alzheimer. Haar hele schema zat vol, dus dat wordt een mooie donatie!


Rest ons nog dank te zeggen aan de hulptroepen én onze sponsoren. Te weten: Makelaar Koop Lenstra, Ann-Joy, de Loods, de Kantine, Duo-plant, de Gelateria IJssalon en OTC-tennisschool. Al met al een “waardig” afscheid…..

 

Nieuwscategorieën