Gezellige, zonnige en drukbezochte TVM (oud) ledenborrel tijdens het Koop Lenstra Open Toernooi

09 juli 2024


Wat een dag! In het heerlijke zonnetje waren we met zo’n 200 (oud) TVM-leden en spelers van het Koop Lenstra Open Toernooi bij elkaar op zaterdag 22 juni om samen naar de spannende wedstrijden op de baan te kijken, maar vooral om elkaar weer te zien. Want een weerzien was het tijdens de (oud) ledenborrel! Geweldig om iedereen bij elkaar te zien en elkaar weer te vinden na lange en korte tijd. Zelfs het verslag van de allereerste bestuursvergadering kwam boven tafel, teamgenoten die elkaar na lange tijd weer zagen, (oud) vrijwilligers en meer. Het was heerlijk om iedereen zo enthousiast en gezellig samen te zien!

RTV De Ronde Venen heeft een mooie sfeerimpressie gemaakt van de middag. Je bekijkt de video via deze link:   RTV De Ronde Venen . 

Het leuke item over TVM start bij minuut 1:58.De TVM Club Quiz was ook een succes met 20 volledig ingevulde quizformulieren. Onder meer in de fotoalbums van de afgelopen jaren werd fanatiek gezocht naar antwoorden op de quizvragen. En veel juiste antwoorden werden gevonden! De winnaar hebben jullie nog van ons tegoed, want het was spannend met een top 3 die wat betreft punten elkaar behoorlijk op de hielen zat. Maar we hebben een winnaar: Frank Molleman! Op de voet gevolgd door Marianne Bouwmeester en Martine van Acker en op de 3e plaats Ellen Hengeveld. Frank, de beker komt binnenkort jouw kant op!

Voor een hogere score konden in de oefenkooi punten worden verdiend door met houten rackets een balletje te slaan. Een eervolle vermelding voor Arjan van Dam, die een serieuze poging heeft gedaan bij het spel in de oefenkooi. Het resultaat viel helaas tegen ondanks de extra pogingen om de punten te raken, maar dat mocht de pret niet drukken!

Vind je het leuk om de quizvragen nog eens door te nemen, of ben je benieuwd naar je TVM Club-kennis?
Je vindt de quiz inclusief antwoorden
 hier


Onwijs leuk dat je erbij was en tot een volgende keer!

Anton van Dijk, Leendert Immerzeel en Daniëlle de Jong

 
 

           

Nieuwscategorieën