De Ronde Venen Cup - Zondag 24 Maart 2024

31 januari 2024


 Zondag 24 maart vindt voor de 8e keer de strijd om de Ronde Venen tennis Cup plaats. Bij de Ronde Venen Cup gaat het erom dat alle tennisverenigingen in de gemeente (TV Baambrugge, DRV, TVM, VLTV, TVW en ALTC) tegen elkaar gaan spelen. De vereniging die de meeste wedstijdpunten binnen sleept, gaat met de Ronde Venen Cup naar huis.

  • Alle senioren met speelsterkte 5-6, 7,8 of 9 kunnen meedoen (je speelt in principe in de klasse die op je pasje staat) en inschrijven kan vanaf 16+. Inschrijven is individueel.
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen. 
  • Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 9.30 uur bij de verenigingen gespeeld gaat worden. In principe worden er alleen dubbelsgespeeld.
  • Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten. Er kan niet met een vaste partner gespeeld worden.
  • Je kunt wel een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen, we proberen daar met de indeling rekening mee te houden.
  • In de week voorafgaand aan het toernooi krijg je te horen waar je moet spelen en hoe laat.
  • Kosten zijn Euro 7,50 per persoon en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt.

Vinkeveen (VLTV) is host, dat betekent dat vanaf 16.30 uur alle deelnemers (ook die op andere parken gespeeld hebben) naar Vinkeveen komen voor de borrel, prijsuitreiking en loterij. De organisatie hoopt op mooi weer en een hoge opkomst.

Dus doe gezellig mee, mobiliseer je team en/of tennisvrienden en schrijf je voor 3 maart in via onderstaande link.  

Inschrijving De Ronde Venen Cup 24 maart 2024 (inschrijving sluit 3 maart).

In 2023 werd dit toernooi gewonnen door VLTV. De wisselbeker wordt dan ook weer in gereedheid gebracht om met een nieuwe of dezelfde winnaar meegenomen te worden. Deze dag is ideaal om weer in vorm te komen voor een nieuw tennisseizoen. Daarnaast is het altijd een gezellige manier om leden van je eigen of een andere vereniging beter te leren kennen.

Namens de DRVCup organisatie

Pien Fransen

Nieuwscategorieën