Tennisles en training

De tennislessen bij onze vereniging worden verzorgd door Challenge Tennis Organisatie. Vanaf 2013 is het niet meer noodzakelijk om lid te zijn van TVM om te mogen trainen op de buitenbanen. Mijdrecht (zie regio selectietraining). Voorwaarde is wel dat men lid is van de KNLTB.

 

Om optimaal profijt te hebben van je lidmaatschap en in ieder geval een vast uur in de week te “kunnen” tennissen, kan je je opgeven voor tennisles onder leiding van gediplomeerde trainers.

Om in te schrijven voor de tennistraining ga je naar CTO en klikt op Inschrijven Tennislessen voor training! Hier kan je ons uitgebreide trainingsaanbod bekijken en de gewenste training selecteren. Je kunt je met vrienden/bekenden opgeven, maar uiteraard kan je je ook individueel opgeven. Wij doen er dan onze uiterste best voor dat je in een passende groep geplaatst kan worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen (privé) les te nemen.

TennisKids
Tenniskids is het nieuwe trainingsprogramma van de KNLTB, speciaal gemaakt om jonge kinderen op een speelse en leuke manier kennis te laten maken met tennis. Tenniskids gebruikt de drie kleuren van het verkeerslicht: groen, oranje en rood, die de voortgang van de kinderen in kaart brengt. De ballen, de rackets en de baanlengte worden aangepast aan de lengte en de leeftijd van het kind. Hierdoor zijn zij sneller in staat om het spel te gaan spelen en het stimuleert het de kinderen om zelf veel te oefenen. Alle trainers van CTO hebben de workshops gevolgd en zijn vaardig in het lesgeven m.b.v. deze methode. We zijn er erg enthousiast over!

 

Contact

Voor contact met CTO kunt u mailen naar info@ctotennis.nl.