Technische commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle activiteiten op het gebied van het tennisspel, zoals de competitie, open toernooi, clubkampioenschappen , mixed en dubbelavonden en ééndagsactiviteiten, waaronder: Openingstoernooi, Senioren Plus toernooi, Ladies Evening e.d. Van deze commissie wordt tevens verwacht met nieuwe ideeën te komen.

Tevens is de TC verantwoordelijk voor het baanreglement en de verdeling van de banen. De TC koopt ook centraal tennisballen in voor alle activiteiten voor de hele vereniging. Tot slot coördineert de TC de Jaaragenda voor de hele vereniging.

Onder de TC vallen 4 commissies: Competitie, Open toernooi, Clubkampioenschappen en de Seniorplus. De TC ziet het als ideaal als elke commissie een afvaardigde inbrengt. Voor de commissie Open toernooi en Clubkampioenschappen is er een vacature, bovendien zijn we op zoek naar een algehele coördinator.

Natuurlijk is elk enthousiast lid welkom.

De TC vergadert 4 à 5 keer per jaar, het kost je niet veel tijd, maar je helpt ons enorm.  Denk je dat jij een goede bijdrage kan leveren voor de club? Mail dan naar: technischecommissie@tvm-mijdrecht.nl waarna we je graag in een gesprekje meer informatie geven.

Vrijwilligers die al hierin actief zijn:

Technische Commissie : Jacqueline Rademakers

Subcommissies:

SeniorPluscommissie Willem van Loon (Voorzitter), , Anton de Jong, Margreet Poolman en Peter Swidde

Competitie commissie

Open toernooi commissie Brian Cornelissen (toernooileider) , Jeroen Wichers, Maureen Kavanagh, Inge Visser, Ellen Prins, Ingrid Koek (toernooileider), Monique Roelofsma, Henriette de Veye, Mariette Neumann, Gert van Vliet

Clubkampioenschappen enkel, dubbel en mix Co Pieneman, Irene Apelman , Ad in ’t Veld, Vacatures (5)

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.