UPDATE: TOSS

Tossen bij TVM

Op dit moment is het volgende geregeld wat betreft tossen bij TVM:

  • Op de maandag ochtend is de grootste tos. Deze is goed bezocht en het indelen ervan wordt ter plekke gedaan door diverse leden.
  • Voor de dinsdag en donderdag avond tos is vooraf een schema gemaakt met indelers.
  • De vrijdag tos is opnieuw opgezet door mijzelf. In eerste instantie was er een app groep, maar inmiddels weten anderen de tos ook te vinden. Toch is het eventueel aansluiten bij de app groep handig. Wij willen namelijk na het seizoen indien mogelijk de hele winter blijven spelen. Je kunt je opgeven bij mij voor de app groep (06-13076068 of wilcanisius@gmail.com).

Voor de woensdag is niets geregeld. Laatst was iemand o het park om te tossen, maar er was verder niemand. Traditioneel is de woensdag tos slecht bezocht. Bij De Ronde Venen is op woensdag een open tos, die goed bezocht wordt, ook door TVM-ers. Vandaar dat ik vanuit het bestuur hier niets over heb opgezet. Op een bepaald moment houdt het op en kost het teveel tijd.

Wanneer iemand de organisatie van de woensdag tos op zich wil nemen, hoor ik dat graag. Zo niet, dan schrappen we bij deze de woensdag tos.

Corona regels

Op een aantal punten zijn er problemen met het naleven van de corona regels:

  • Afgelopen maandag heb ik bij de tos de mensen gewaarschuwd dat we niet de 1,5 m in acht nemen. Voor de tos stond het hele kluitje bij elkaar op het terras. Als we niet oppassen en een boa zo=iet het, kan het zijn dat het park dicht moet. Let op de 1.,5 m afstand, niet voor de club, maar voor elkaar!!!!!
  • Reserveren van banen. Het is nog steeds zo dat de banen vooraf gereserveerd moeten worden. Dat geldt dus ook voor de woensdag. Zolang er geen tossen is op woensdag, moeten de banen gereserveerd worden. Wanneer er wel getost gaat worden, laat ik dat weten. Tot die tijd: reserveren!!

Wil Canisius

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.