Verslag en foto’s regiodag 19 augustus

TOCH een SENIOR+REGIODAG BIJ TVM MIJDRECHT

Door Corona kon de geplande dag op 10 juli niet doorgaan. Maar op woensdag 19-08-20 was het toch mogelijk om met z’n allen bij tennisvereniging TVM Mijdrecht een gezellige tennisdag met senioren van zowel de beide Mijdrechtse clubs, TVM en DRV, als uit Wilnis, Noorden, Nieuwkoop en Breukelen!

Om half 10 meldden de eerste spelers zich voor koffie met lekkere donuts, appelflappen e.d. Om 10 uur startte de 1e ronde, na een welkomstwoordje, waarin uiteraard ook de regels van het RIVM nog weer extra onder de aandacht gebracht werden.

De weergoden waren ons goed gezind, een niet te felle zon en een lekker briesje maakten dat alles buiten plaats kon vinden.

Na de 2e speelronde van 3 kwartier kon iedereen genieten van de heerlijke lunch met verse zelfgemaakte soep, verzorgd door Meikie met assistentie van Ineke. Ook een broodje kroket hoort er traditioneel bij!

Na nog een rondje tennis volgde een verkoelend ijsje, dat er ook goed in ging. Intussen waren de organisatoren druk aan het rekenen voor de prijsuitreiking. Intussen zat iedereen aan de “borrel” met lekkere haringhapjes.

Na een praatje van voorzitter Pim, gingen de prijzen naar de koppels met 19, 8 en 20 games…. Dat waren: Nel en Sophie, Marjo en Ben, Lenny en Henk. Verder had iedereen een “quiz-briefje” ontvangen met een aantal vragen en 2 opdrachten, namelijk: flessen omwerpen op het miniveld en balletje hooghouden op je racket met je verkeerde hand. Hier vielen 3 flessen wijn te verdienen.

Ellie, Gerard en Mathilde namen deze mee naar huis. De overige prijzen werden verloot onder de aanwezige deelnemers.

Met dank aan onze sponsoren: Duo Plant, de Loods, Ann-Joy mode, ’t Chocoladehuisje, de Ijssalon, viswinkel Muys en een anonieme sponsor.

Na nog een poosje gezellig nagepraat te hebben, ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis!

Bekijk via deze link de foto’s die er gemaakt zijn >>

*****Hopelijk tot volgend jaar allemaal*****