Over TVM

Tennisvereniging Mijdrecht (TVM) is een kleine, gezellige vereniging zonder de sportieve prestaties uit het oog te verliezen. Een vereniging waar u het gehele jaar terecht kunt, waar verschillende competitievormen worden geboden maar waar ook vaak gezelligheidswedstrijden worden georganiseerd. TVM heeft ongeveer 400 leden in de leeftijd van 6 tot ouder dan 80 jaar.

Situering van ons tennispark

Tennisvereniging is gesitueerd aan de Doctor J. van der Haarlaan en heeft op deze locatie 10 verlichte banen, 6 gravel- en 4 smashcourt banen. Hierdoor biedt TVM de mogelijkheid om het gehele jaar, 7 dagen per week (ook ’s avonds dus) te tennissen. Tevens is er voor de jeugd een minibaan en is er voor alle leden een oefenkooi. Op het terrein staat een gezellig clubhuis dat midden en enigszins verhoogd tussen de banen is gesitueerd. Een leuke plek waar u na en tussen het tennissen met elkaar kunt zitten, wat kunt drinken en/of eten.

Verenigingscultuur

TVM kenmerkt zich als een recreatieve vereniging met veel enthousiaste vrijwilligers en waar ook aan competitietennis belang wordt gehecht. Er zijn dus binnen de vereniging veel mogelijkheden tot beoefening van de tennissport met een recreatief of prestatief karakter. Hoogtepunten daarbij zijn onze jaarlijkse terugkerende open toernooien voor de senioren en voor de junioren. Bij al onze activiteiten staat sportiviteit en een prettige sfeer altijd voorop. Leden worden zowel via de website, Facebook, als een periodieke nieuwsbrief geïnformeerd over diverse wetenswaardigheden binnen de vereniging.

Organisatie van de vereniging

De organisatie van onze vereniging is opgebouwd uit een bestuur met daaronder een groot aantal commissies met elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden. Door frequente interactie tussen de diverse commissies wordt gewaarborgd dat de diverse activiteiten binnen de club zo soepel mogelijk verlopen. TVM bruist van enthousiasme en activiteit en zoekt steeds naar mogelijkheden het haar leden nog meer naar de zin te maken.

Tennisles

Bij ons op de vereniging is het mogelijk om tennislessen te volgen. Deze lessen kunnen in groepsverband worden gevolgd maar ook individueel. Gaat u voor het eerst tennissen of wilt u uw vaardigheden verbeteren, het is allemaal mogelijk bij TVM. Samen met de trainer bekijkt u uw mogelijkheden op basis waarvan u lessen kunt volgen.

TVM als ontmoetingsplaats

Wanneer u niemand kent van uw niveau binnen onze vereniging is dat geen probleem. Toss-avonden of één van onze recreatieve toernooien bieden u bij uitstek de gelegenheid om mensen in een gezellige omgeving te leren kennen. U bent beginner? U bent echt niet de enige die deze sport pas later ontdekt, dus schroom hoeft u niet te hebben. Voor beginners wordt er tevens een beginnerstoernooi georganiseerd, zodat u ook op eigen niveau kunt presteren. We streven er naar dat een ieder zich snel zal thuis voelen bij TVM.

Lidmaatschap

U kunt bij ons op elk gewenst moment in het jaar lid worden. Het zomerseizoen vangt aan in april. Wij hebben momenteel geen wachtlijst. In de winter kunt u gewoon doorspelen. U kunt u aanmelden via onze website.

TVM (Tennisvereniging Mijdrecht) is gesitueerd aan de Dr. J. van der Haarlaan 7, 3641 JW Mijdrecht. Het correspondentieadres is: Postbus 106, 3640 AC Mijdrecht. Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen of opmerkingen, stuurt u dan een mail naar voorzitter@tvmijdrecht.nl