Terugblik op de senior+ regiodag 18 aug 2021

Woensdag 18 augustus werd er weer een ééndagstoernooi georganiseerd. De opkomst was groot en daardoor werd het een leuke dag. Er waren niet alleen deelnemers van de 2 Mijdrechts clubs, maar ook uit o.a. Nieuwveen, Noorden, Abcoude, Wilnis, Kockengen, Breukelen. Amstelveen en Driemond!

Er werden 3 rondes van 3 kwartier gespeeld, zowel dames- als heren- en gemengd dubbel op verschillende niveaus. Er werd heerlijk ontspannen getennist, de prijzen waren nl. niet bestemd voor degenen met de meeste games. Na een lekker bakkie met koek, begon de dag met wat bewolking en een aangename temperatuur. En dat bleef gelukkig ook zo. Tussendoor was er weer de inmiddels traditionele lunch met o.a. overheerlijke zelfgemaakte soepen, broodjes kroket én gezond en verschillend fruit! Daarna speelde iedereen nog een partijtje en wie van de baan afkwam werd getrakteerd op een ijsje.

Om ca. 15 uur zat iedereen aan een drankje en hapje, gezellig na te praten en te genieten van afwisselende life accordeon muziek. Bij de prijsuitreiking en het dankwoordje na afloop werd pas duidelijk wie er beloond werden voor hun inspanningen. Iedereen heeft afgelopen zomer de bijzondere sportprestaties van het Nederlandse Team kunnen bewonderen. Het aantal behaalde medailles was leidend voor het aantal gewonnen games. Het waren 14 bronzen medailles, 12 zilveren en 10 gouden. Zo kreeg het gemengd dubbel, Suze en Maarten uit Wilnis/Kockengen de “bronzen” medaille, heren Koos en Paul uit Mijdrecht de “zilveren” en de “gouden” medaille ging naar de dames Ada en Loes uit Amstelveen. De prijzen bestonden uit een fles wijn of een plant.

Daarna was er nog de loterij om de rest van de prijzen. En na een dankwoord aan de sponsors, Ann-Joy, Duo-plant, Chocoladehuisje, Prinselijk Proeven, de Loods, tennisschool CTO en de IJssalon, ging iedereen langzamerhand met een voldaan gevoel weer op huis aan.

We kijken terug op een geslaagde dag! Volgend jaar zien we iedereen graag weer terug! Wil je deze dag dan niet missen, kan je je belangstelling vast kenbaar maken via het email adres: tvm.regiodag@gmail.com.

Bekijk via deze link de foto’s die er gemaakt zijn >>

Verslag en foto’s regiodag 19 augustus 2020

TOCH een SENIOR+REGIODAG BIJ TVM MIJDRECHT

Door Corona kon de geplande dag op 10 juli niet doorgaan. Maar op woensdag 19-08-20 was het toch mogelijk om met z’n allen bij tennisvereniging TVM Mijdrecht een gezellige tennisdag met senioren van zowel de beide Mijdrechtse clubs, TVM en DRV, als uit Wilnis, Noorden, Nieuwkoop en Breukelen!

Om half 10 meldden de eerste spelers zich voor koffie met lekkere donuts, appelflappen e.d. Om 10 uur startte de 1e ronde, na een welkomstwoordje, waarin uiteraard ook de regels van het RIVM nog weer extra onder de aandacht gebracht werden.

De weergoden waren ons goed gezind, een niet te felle zon en een lekker briesje maakten dat alles buiten plaats kon vinden.

Na de 2e speelronde van 3 kwartier kon iedereen genieten van de heerlijke lunch met verse zelfgemaakte soep, verzorgd door Meikie met assistentie van Ineke. Ook een broodje kroket hoort er traditioneel bij!

Na nog een rondje tennis volgde een verkoelend ijsje, dat er ook goed in ging. Intussen waren de organisatoren druk aan het rekenen voor de prijsuitreiking. Intussen zat iedereen aan de “borrel” met lekkere haringhapjes.

Na een praatje van voorzitter Pim, gingen de prijzen naar de koppels met 19, 8 en 20 games…. Dat waren: Nel en Sophie, Marjo en Ben, Lenny en Henk. Verder had iedereen een “quiz-briefje” ontvangen met een aantal vragen en 2 opdrachten, namelijk: flessen omwerpen op het miniveld en balletje hooghouden op je racket met je verkeerde hand. Hier vielen 3 flessen wijn te verdienen.

Ellie, Gerard en Mathilde namen deze mee naar huis. De overige prijzen werden verloot onder de aanwezige deelnemers.

Met dank aan onze sponsoren: Duo Plant, de Loods, Ann-Joy mode, ’t Chocoladehuisje, de Ijssalon, viswinkel Muys en een anonieme sponsor.

Na nog een poosje gezellig nagepraat te hebben, ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis!

Bekijk via deze link de foto’s die er gemaakt zijn >>

*****Hopelijk tot volgend jaar allemaal*****

1e Open Senior+ Regiodag was een succes

We kijken terug op een bijzonder geslaagde dag. De 1e deelnemer, uit Wilnis, was er al net na 9 uur. De spelers van de 1e ronde gingen om 10 uur de baan op voor de eerste partijen. Deze ronde werden er dames- en herendubbels gespeeld.

Intussen druppelden de deelnemers van de 2e ronde binnen Ook zij gingen na het genot van koffie of thee met heerlijke appel- of kersentaart (met sponsorbijdrage van onze Hema) de baan op voor gemengde dubbels en nog meer damesdubbels.

Na 2 rondes van ¾ uur tennisspel stond er voor iedereen een lekker lunchbuffet klaar met 3 smaken eigengemaakte soep, broodjes, salade, eitjes, kaas, paté, fruit enz. (Meikie bedankt!)

  

Hierna volgden nog 2 rondes tennissen, die een beetje nattig verliepen…. Intussen was er de mogelijkheid de stijve spieren los te laten masseren door KernGezondFysio uit Mijdrecht, waarbij de bijdrage geheel ten goede kwam aan het Johannes Hospitium!

Het werd een mooie donatie van  € 95, -.

Tegen 15 uur was iedereen klaar met spelen en na het genot van een ijsje, ging men over op andere drankjes, waarbij ook weer diverse hapjes gepresenteerd werden. De stemming zat er goed in!

De prijzen, in de vorm van enkele flessen wijn, gingen naar 1 gemengd dubbelpaar, 1 herendubbelpaar en 2 damesdubbelparen, waarvan 1 paar de z.g. poedelprijs kreeg voor de minst behaalde games. Daarna volgde nog de traditionele loterij, waarbij nog meer mensen in de prijzen vielen.

We zien iedereen graag terug op 21 augustus. En dan is er ook nog plaats voor degenen die er vandaag niet bij waren! Met dank aan onze sponsoren: kledingwinkel 1995, De Loods, modehuis v.Yperen, woninginrichting v.Kreuningen, de visboer v.Diemen (markt),  groenteman v.Vliet (markt), Auke, Koeleman Elektro, Blom&Blom, D.Stam en enkele anonieme sponsors.