Medische begeleiding bij Kerngezond

Kerngezond-Logo-200x200KernGezond

Naast de sponsoring van het jaarlijks terugkerende KernGezond Open Jeugdtoernooi werkt de afdeling sportbegeleiding van KernGezond sinds het seizoen 2014/2015 intensief samen met TVM Mijdrecht.  Dit betekent dat het team van KernGezond ervoor zorg draagt dat alle tennissers na een blessure weer snel hun sport kunnen beoefenen. Hiernaast  spelen ze een grote rol in het voorkomen van blessures en het monitoren van spelers van alle leeftijden. Dit  wordt gedaan middels fitheid tests, waarin er bijvoorbeeld een blessure risico profiel wordt opgesteld, de conditie wordt bepaald en de lichaamssamenstelling wordt gemeten.

 

Wanneer je nu een acute blessure hebt of al langer met een pijntje loopt KernGezond heeft alle specialisaties in huis om ervoor te zorgen dat je weer kan doen wat je het liefste doet. Je kan er terecht voor manuele therapie, fysiotherapie, fysiofitness, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemtherapie, Dry Needling, sportfysiotherapie en sportmassage.  Door een intensieve samenwerking met de trainers van TVM creëren we een optimale sportbegeleiding waarin aan individuele doelstellingen wordt gewerkt.

Heb je een blessure?

Bij een blessure is een juiste en snelle diagnose belangrijk en daarom is het noodzakelijk dat je snel geholpen kan worden. Je kan telefonisch een afspraak maken: tel.0297-255003 of je aanmelden op onze site middels het blessure aanmeld formulier. http://www.kerngezond.eu/blessure-meld-formulier-mijdrecht . Op deze manier kan je altijd de volgende dag of soms zelfs dezelfde dag nog terecht.

De Praktijk van HMC KernGezond bevindt zich in Mijdrecht in het Hofland Medisch Centrum (Hofland 54, 3641 GG).

Het is voor iedereen mogelijk  een afspraak te maken.

Kosten

De kosten van de fysiotherapeut gaan via de zorgverzekeraar. Iedereen onder de 18 jaar heeft 18 behandelingen in het basispakket met aanvullend eventueel meerdere behandelingen naar gelang men hiervoor extra verzekerd is.

Ben je boven de 18 jaar dan wordt fysiotherapie vergoed vanuit de eventuele aanvullende verzekering. De vergoeding verschilt echter per zorgverzekeraar en gekozen pakket. Het is daarom raadzaam om vooraf bij de zorgverzekeraar te informeren.