Tennisfit 65+

Heb je ook zo’n zin om te spelen?

Sinds 11 mei zijn de tennisparken voor 19+ open en mag er enkelspel gespeeld worden. Veel van onze leden, ouder dan 65 jaar, willen liever dubbelen. Deze groep moet dan wachten tot minimaal 1 juni. Als er dan een versoepeling plaatsvindt, kan met vrijspelen waarschijnlijk ook gedubbeld worden.

Wil je niet wachten tot 1 juni? Dat kan!

Mijdrecht Tennist, een initiatief van T.V. Mijdrecht en T.V. De Ronde Vener, organiseert op  maandag 25, woensdag 27, vrijdag 29 mei Tennisfit 65+! Alle mensen ouder dan 65 jaar kunnen 3 dagen elke dag een uur dubbelen. Jullie worden begeleid door trainers van CTO en een fysiotherapeut van Kerngezond. Spelenderwijs geeft de trainer jullie tactische tips en krijgen de spieren wat extra aandacht van de fysiotherapeut om blessures te voorkomen.

Data: maandag 25, woensdag 27, vrijdag 29 mei
Tijd: Tussen 09.00 en 12.30
Locatie: op onze tennisparken
Prijs: €15

Als de regels na 1 juni versoepeld worden, kunnen jullie verder dubbelen en hopelijk met elkaar een kopje koffie kunnen drinken op het terras.

Inschrijven:

De inschrijving sluit uiterlijk zaterdag 23 mei om 12.00

Deze tennismogelijkheid wordt ook aangeboden aan niet-leden en mensen die graag (weer) willen tennissen. De indeling wordt gemaakt op basis van tenniservaring om het spelplezier zo groot mogelijk te maken. Zondag 24 mei krijgen jullie een mail hoe laat je op de baan verwacht wordt.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door fysiotherapiepraktijk: