Clubkampioenschappen

Luca vd Werff en Leonieke de Jong zijn de clubkampioenen van 2018 van Tennisvereniging Mijdrecht!

In het weekend van 1 en 2 september werden alle wedstrijden gespeeld in de diverse categorieën.

Luca won in de HE 3/4/5 zijn beide partijen in straight sets van Max Bakker en Gijs Butzelaar. Ook won hij samen met zijn vader de HD 3/4. In een spannende wedstrijd versloegen zij Gijs en Bas Butzelaar met 7-5 en 6-4.

Bij de dames was het Leonieke de Jong die in de finale Pien Fransen versloeg met 6-0 en 7-6. In de DD 7/8/9 veroverde Leonieke samen met haar dubbelpartner Lindsey Minnaard ook eenknappe tweede plaats. Zij verloren in de finale met 6-4 en 6-2 van het sterke dameskoppel Jacqueline Rademakers en Herma Veerman.

De overige prijswinnaars in de diverse categorieën zijn te vinden via deze link

Het was een gezellig, zonnig en sportief weekend met vele leuke en spannende partijen. Tijdens de prijsuitreiking werden alle winnaars eens flink in het zonnetje gezet en uiteraard gehuldigd!

Ook de vrijwillgers werden in het zonnetje gezet. Tijdens een informeel samenzijn op zaterdag 1 september bedankte het bestuur alle vrijwilligers voor hun inzet van het afgelopen jaar onder het genot van een drankje en een hapje.

De clubkampioenschappen van Tennisvereniging Mijdrecht werden op zondag 2 september afgesloten met een verloting onder de aanwezigen. Uiteraard zijn wij de sponsors, te weten de HEMA, Duo Plant, Mode 19,95 en L’Oreal heel erg dankbaar voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Tot slot werden alle aanwezigen uitgenodigd door De IJssalon Mijdrecht om een lekker en gratis ijsje te komen eten in haar smaakvolle IJssalon op Hofland 28. Velen hebben dat ook gedaan!!