Terugblik op de senior+ regiodag 18 aug 2021

Woensdag 18 augustus werd er weer een ééndagstoernooi georganiseerd. De opkomst was groot en daardoor werd het een leuke dag. Er waren niet alleen deelnemers van de 2 Mijdrechts clubs, maar ook uit o.a. Nieuwveen, Noorden, Abcoude, Wilnis, Kockengen, Breukelen. Amstelveen en Driemond!

Er werden 3 rondes van 3 kwartier gespeeld, zowel dames- als heren- en gemengd dubbel op verschillende niveaus. Er werd heerlijk ontspannen getennist, de prijzen waren nl. niet bestemd voor degenen met de meeste games. Na een lekker bakkie met koek, begon de dag met wat bewolking en een aangename temperatuur. En dat bleef gelukkig ook zo. Tussendoor was er weer de inmiddels traditionele lunch met o.a. overheerlijke zelfgemaakte soepen, broodjes kroket én gezond en verschillend fruit! Daarna speelde iedereen nog een partijtje en wie van de baan afkwam werd getrakteerd op een ijsje.

Om ca. 15 uur zat iedereen aan een drankje en hapje, gezellig na te praten en te genieten van afwisselende life accordeon muziek. Bij de prijsuitreiking en het dankwoordje na afloop werd pas duidelijk wie er beloond werden voor hun inspanningen. Iedereen heeft afgelopen zomer de bijzondere sportprestaties van het Nederlandse Team kunnen bewonderen. Het aantal behaalde medailles was leidend voor het aantal gewonnen games. Het waren 14 bronzen medailles, 12 zilveren en 10 gouden. Zo kreeg het gemengd dubbel, Suze en Maarten uit Wilnis/Kockengen de “bronzen” medaille, heren Koos en Paul uit Mijdrecht de “zilveren” en de “gouden” medaille ging naar de dames Ada en Loes uit Amstelveen. De prijzen bestonden uit een fles wijn of een plant.

Daarna was er nog de loterij om de rest van de prijzen. En na een dankwoord aan de sponsors, Ann-Joy, Duo-plant, Chocoladehuisje, Prinselijk Proeven, de Loods, tennisschool CTO en de IJssalon, ging iedereen langzamerhand met een voldaan gevoel weer op huis aan.

We kijken terug op een geslaagde dag! Volgend jaar zien we iedereen graag weer terug! Wil je deze dag dan niet missen, kan je je belangstelling vast kenbaar maken via het email adres: tvm.regiodag@gmail.com.

Bekijk via deze link de foto’s die er gemaakt zijn >>