“Mooie bal opa!”

Op zondag 1 september was dit regelmatig te horen op de tennisbanen van Tennisvereniging Mijdrecht. Wat was er precies aan de hand dan? Na de warming-up van Jeroen Wichers, waarin hij de (klein)kinderen bijbracht, hoe zij de ouderen konden uitdagen, konden de partijtjes tennis tijdens dit “Kind & Groot/Ouder toernooi” tegen hun opa’s en oma’s beginnen.
Dat was werkelijk een fantastische gebeurtenis.

“Je mag best wat harder slaan hoor mama”, want ook vaders en moeders deden mee aan dit evenement.
Er werden diverse fanatieke partijtjes gespeeld en ze werden niet allemaal door de “oudjes” gewonnen! Zo’n 20 deelnemers lieten zich deze dag van hun sportiefste kant zien. De jongste deelnemer was 4 jaar en de oudste 70.

Een van de opa’s was zo aardig om voor alle kinderen pannenkoeken te bakken en er werd dan ook volop van gesmuld door de (klein)kinderen! De opa’s en oma’s en ouders dachten na deze smulpartij het toernooitje af te kunnen sluiten, maar daar dachten de (klein)kinderen toch anders over. Zij wilden nog wel een rondje spelen. Het werd al snel duidelijk dat de (klein)kinderen het enthousiasme, het fanatisme, de sportiviteit en de talenten niet van vreemden hebben.

Een ijsje voor de (klein)kinderen maakte de dag helemaal compleet. En …….er hoeft niet gewacht te worden tot het volgende (groot)ouder/(klein)kind toernooi, want tennissen bij Tennisvereniging Mijdrecht kan altijd en met je hele familie!

Om in de agenda te noteren: Volgend jaar op de laatste zondag van de zomervakantie, 30 augustus 2020 organiseren we dit leuke evenement weer!