De Ronde Venen Cup 24 maart

Vorig jaar hebben we vanwege de slechte weersomstandigheden helaas het toernooi op het laatste moment moeten afblazen. Dit jaar zijn de weergoden ons vast goedgezind! Ook dit jaar doen alle verenigingen uit de Ronde Venen weer mee, dus  tennisvereniging Abcoude, TVM, DRV, VLTV, TV Baambrugge en TV Wilnis.

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup?
Alle verenigingsleden kunnen meedoen, alle speelsterktes worden ingedeeld. Ook beginners! Ben je 16+ schrijf je dan in. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen.

In principe worden er alleen dubbels gespeeld. Je geeft je individueel op.  Er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Wel kan je een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen. Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten.

Mobiliseer vooral je hele competitieteam
Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 09.30 uur bij een aantal verenigingen gespeeld gaat worden. In de week voorafgaand aan het toernooi krijgt je te horen, waar je moet spelen en hoe laat.

Kosten zijn Euro 5,00 per persoon (contant te voldoen voor je eerste wedstrijd) en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt. Let op bij sommige parken kan überhaupt niet gepind worden en bij andere parken bij voorkeur wel.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (rond ca. 16.30 uur) iedereen naar TVM Mijdrecht komt voor een gezellige afsluiting met een hapje en drankje en natuurlijk de prijsuitreiking. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Inschrijvingsformulier
Ik geef mij op voor De Ronde Venen Cup 2019 op zondag 24 maart 2019  TVM inschrijvingsformulier RV Cup 2019
Voor eventuele vragen kunnen jullie mailen naar: tvm.evenementencie@gmail.com.

Wij rekenen erop dat wij met veel clubleden gaan strijden voor DRV CUP! Dus geef je op!!

Uiterste inschrijfdatum is dinsdag 5 maart 2019!

(Door middel van deze aanmelding geef je toestemming om eventueel beeldmateriaal te gebruiken voor publicaties. Wil je dit niet, geef dit dan even aan op het aanmeldingsformulier)