Bericht van de voorzitter

Beste leden,

Plotseling zijn wij met ons allen in een andere werkelijkheid terechtgekomen. De gevolgen van het virus COVID-19 zijn voor iedereen merkbaar. Dit geldt ook voor onze tennisclub. Het winterseizoen kon niet worden afgesloten en dat was al vreemd. De banen mochten niet geopend en alle clubactiviteiten zijn hiermee ook niet opgestart. Geen toss, geen competitie, geen gezellige activiteiten.

Het is onduidelijk wanneer de situatie weer normaliseert en wat dan de gevolgen zijn. TVM heeft een mooi park en zodra wij dit weer mogen gebruiken dan kan dit snel. De lijnen van onze gravelbanen moeten er alleen nog in. Het clubhuis is ook snel in gereedheid te brengen.

Tot die tijd moeten wij ons met andere dingen vermaken en dat vraagt om aanpassingen. Sommige zaken lopen door zoals kijken naar de toekomst van tennis in Mijdrecht en de verschillende bestuurlijke activiteiten.

Ik merk persoonlijk dat ik het spelletje mis maar ook de sfeer daar omheen. Dat wat een vereniging mooi maakt. Saamhorigheid en clubgevoel.

Namens het bestuur spreek ik de wens uit dat iedereen gezond blijft en na deze crisis weer plezier gaat beleven in het leven en in het bijzonder aan de tennissport. Hou hoop in de toekomst en steun elkaar waar nodig.

Pim Limburg
Voorzitter