Padel: TVM en DRV onderzoeken mogelijkheden

In november 2020 hebben we kort uitleg gegeven inzake de huidige situatie rondom de gebiedsontwikkeling. Voor de gemeente was het op dat moment lastig om de ontwikkeling van het gebied financieel rond te krijgen waardoor dit meer tijd zou gaan vragen.

Als besturen van TVM en DRV zijn wij van mening niet stil te moeten zitten en willen graag mee gaan met de ontwikkelingen in de tennissport met de introductie van Padel tennis. Padel is enorm in opkomst en de KNLTB verwacht in 2024 meer dan 100.000 padelleden!

De afgelopen periode hebben de besturen van TVM en DRV gezamenlijk vooronderzoek gedaan naar de mogelijkheden om te kunnen starten met Padel. Zo zijn verschillende locaties besproken, zijn er contactmomenten met de KNLTB en gemeente geweest en zijn verschillende offertes opgevraagd. Ook is er gekeken naar de organisatorische en sportieve aspecten en hebben we een vergunningsaanvraag bij de gemeente ingediend.

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden en kansen voor bestaande en nieuwe leden en leggen deze graag aan jullie voor ter besluitvorming op de ALV van 22 maart aanstaande.